Nëna ime - Episodi 21

Çfarë pasojash do të sjellë tradhtia e Ibrahimit në familjen e tij? Si do të reagojë Ajshe kur të mësojë se Musai ka fjetur në shtëpinë e ish-bashkëshortes së tij? Zejnepit i rrezikohet vendi i punës, pasi Ibrahimi dyshon se është spiunuar prej saj. A do ta zbulojë ai të vërtetën?

Të gjithë episodet e "Nëna ime"

Çfarë pasojash do të sjellë tradhtia e Ibrahimit në familjen ...më shumë

Në dasmën e Mehmetit, do të jetë i ftuar edhe ...më shumë

Veprimi i fundit i Ibrahimit, do ta detyrojë Eminenë të ...më shumë

Ajshe dhe Musai do të takohen dhe do të marrin ...më shumë

Gjatë vizitës gjinekologjike të Ajshes, Musai do të marrë vesh ...më shumë

Musai do të kthehet nga Ankaraja dhe do të darkojë ...më shumë

Emineja do të ftojë për darkë të birin dhe ky ...më shumë

Mehmeti do të telefonojë Musain dhe ky i fundit do ...më shumë