Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë

Hulio dhe Danieli pajtohen dhe këtë herë ai i kërkon ...më shumë

Pasi Martini kishte pirë dy gota nga pija që Eleonora ...më shumë

Patrisio i rrëfen mikut të tij, dr. Martinit, se martesa ...më shumë

Kur Hulio beson se shumë shpejt do të vdesë, Alehandro ...më shumë

Çole nuk mbetet e kënaqur nga ato pak para që ...më shumë

Rohelio merr situatën në dorë për të pasur në kontroll ...më shumë

Tania i thotë me plot gojën babait të vet se ...më shumë

Sonia dorëzohet sërish dhe bie në krahët e Rohelios. Rohelio ...më shumë

Paula tronditet kur dëgjon Tanian të pranojë se ajo dhe ...më shumë

Rohelio i kërkon Alehandros t’i japë Tanias një shumë të ...më shumë

Amparo bie dakord t’i dërgojë klientët e saj në agjencinë ...më shumë

Pasi merr hak, Çole ikën e kënaqur nga dhoma e ...më shumë