Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 111

dashuri11

Tania dhe Marisoli bëhen gati t’i japin një mësim Mirnës, por ajo bashkon forcat me mamanë e saj, Çolen, për t’i vënë poshtë ato të dyja. Kristina i kërkon vajzës së saj, Berenises, që të jetë e lumtur me Hulion. Maurisio pyet babanë e tij, para Eleonorës dhe Rosios, nëse ajo çfarë i bëri znj. Karolina ishte etike.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë