Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 112

dashuri 112

Psikiatri i Tanias konfirmon se ajo nuk po i merr ilaçet dhe kjo është arsyeja që ajo reagon në mënyrë të papërmbajtur. Hulio i thotë Berenises se nuk mund ta mohojnë dashurinë që ndiejnë për njëri-tjetrin, por ajo mendon se përdhunuesit e kanë lënë gjurmë tek ajo për gjithë jetën.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë