Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 113

dashuri113

Tania pothuaj e urdhëron Eduardon që të martohet me të dhe ta harrojë Mirnën. Përfundimisht, Eleonora planifikon të bëjë ndërhyrje plastike për të bërë për vete burrin e saj. Kristina e këshillon Hose Luisin që të mos e lejojë Leilën ta abortojë fëmijën e tyre.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë