Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 115

Mbërritja e ortakut të ri të Rohelios shkakton një sërë reagimesh, ndërkohë që Patrisio kënaqet që Rohelio s’e fsheh dot tërbimin e tij. Karolina zbulon se burri i saj, z. Feliks, i ka dhënë hape gjumi asaj në mënyrë që të dalë dhe të festojë mbrëmjeve. Hose Luisi mërzitet kur mëson se Leila ka abortuar.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë