Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 116

Tania mërzitet kur Eduardo nuk shfaqet në gjendjen civile për celebrimin e martesës së tyre. Rohelio është gati të kapet me Paulën sapo merr vesh se ajo do të shesë shtëpinë, do të blejë një apartament për Danielin dhe Tanian do ta lërë në mes të katër rrugëve.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë