Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 117

Paula nuk e kupton se nga buron gjithë kjo urrejtje që Tania ndien për të, gjë që e lëndon pa masë. Pasi Sonia i jep Paulës një pjesë të parave që kjo e fundit shpenzoi për faturën spitalore të motrës së saj, ajo i rrëfen se është penduar për lidhjen që pati me Rohelion dhe se tani ka filluar të interesohet për Patrision.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë