Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 118

Rohelio debaton ashpër me Amparon kur ai e quan djalin e saj burracak që nuk u shfaq në gjendjen civile për të bërë celebrimin e martesës me vajzën e tij. Marisoli i sugjeron Tanias ta japë fëmijën e saj për birësim. Berenise arrin deri në atë pikë sa i tregon Danielit se kanë përdhunuar, por ai dyshon.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë