Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 120

Paula nuk beson asnjë fjalë nga ato që Tania i thotë, aq më tepër lotët e saj kur pohon se Alehandro e manipulon atë dhe si pasojë ajo harron përgjegjësitë e saj si nënë. Këtë herë mërzitja e Eleonorës arrin kulmin, pasi kirurgu plastik ia ka bërë buzët të shtrembra dhe burri i saj, Martini, nuk e do më pranë tij. Alehandro dhe Paula janë shumë të lumtur që do të martohen, por asnjë nuk e di se ç‘i pret në këtë ditë të lumtur të tyren.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë