Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 121

Tania dhe Eduardo janë të çorientuar dhe të mbyllur brenda automjetit të shkatërruar. Gjatë kohës që Paula dhe Alehandro do të shkëmbejnë betimet e martesës së tyre mësojnë se djalin dhe vajzën e tyre po i transportojnë në urgjencën më të afërt me ambulancë. A do të mbijetojë fëmija i Tanias?

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë