Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 122

Alehandro dhe Amparo janë të përhumbur pas vdekjes së djalit të tyre të vetëm, ndërsa Paula detyrohet të qëndrojë larg njeriut që dashuron për t’u kujdesur për vajzën e saj që ka probleme mendore. Rohelio e ka të vështirë ta fshehë fajin që ndien për atë çka i ndodhi vajzës së tij.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë