Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 124

Ndërsa Tania ndodhet në spital, znj. Karolina i kërkon vajzës tekanjoze ta shfrytëzojë këtë mundësi që jeta po i ofron për t’u bërë njeri më i mirë. Amparo fajëson veten që ishte dashnore e Rohelios dhe se si lidhja e tyre shkatërroi marrëdhënien që ajo kishte me Eduardon. Nga zemërimi Tania betohet të vrasë fëmijën e Mirnës.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë