Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 125

Sonia i shpall luftë Berenises dhe kërcënon se do ta manipulojë Patrision derisa ai të harrojë që ka një vajzë. Alehandro dhe Hulio shohin Eduardon në ëndërr, i cili i falënderon ata për çastet e bukura që ka kaluar me ta dhe i kërkon të atit të mos e braktisë mamanë e tij në këtë periudhë të vështirë.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë