Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 126

Vdekja e djalit të tij e detyron Alehandron të bjerë në krahët e Amparos, e cila dëshiron të mbetet shtatzënë. Dr. Martini zbulon recetën e falsifikuar që Rosio përdorte për të marrë ilaçet që papritur i shkaktuan vdekjen. Më pas, ai kupton se edhe Rosio vuante nga sindroma e Munhausenit, njësoj si e ëma. Sonia fillon të vërë në zbatim planin e saj për të distancuar Patrision nga e bija.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë