Një dashuri nga e shkuara - Episodi 128

Marisoli i vardiset Maurisios dhe nuk i intereson nëse Danieli e sheh. Kristina përpiqet ta bëjë Alehandron të arsyetojë, por asgjë nga ato që ajo thotë nuk ia shuan urrejtjen që ai ndien ndaj Tanias. Amparo informon Rohelion se ç‘ka ndodhur në jetën e saj dhe për çdo çështje pune do të merren vesh përmes Sonias.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë