Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 129

Martini befasohet kur Tania pranon të ketë marrëdhënie me të. Ajo e informon gjithashtu për lidhjen që pati me djalin e tij, Maurision. Paula lëndohet shumë kur mëson se Alehandro shkoi në shtrat me Amparon dhe vendos t’i ndërpresë njëherë e mirë marrëdhëniet me të. Berenise i hap zemrën Hulios, madje i tregon që edhe e kishin përdhunuar një ditë para se të kalonte natën e saj të parë me Danielin.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë