Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 130

Meraku i Beatrizit shtohet më shumë kur doktori i thotë se infeksioni që Hulio kishte i ka prekur zemrën. Sonia ngushëllon shoqet e saj, Eleonorën dhe Amparon, për humbjen e fëmijëve të tyre. I vetmi që duket se e ka kaluar vdekjen e Rosios është dr. Martini, i cili gjen pak kohë për të kaluar me Tanian, të dashurën e tij të re. Çole, mamaja e Mirnës, shkon në spital për t’i dhënë një mësim Tanias.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë