Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 131

Pasi merr hak, Çole ikën e kënaqur nga dhoma e spitalit ku ndodhet Tania pa lënë asnjë gjurmë. Eleonora cakton kushtet e saj për firmosjen e letrave të divorcit, pasi ajo është një femër që nuk e pranon humbjen. Për t’i përkeqësuar edhe më shumë gjërat, Marisoli i thotë Rohelios se të afërmit e Eduardos janë përgjegjës për sulmin ndaj Tanias. Rohelio mërzitet kur sheh ish- shokun e tij, dr. Martinin, me vajzën e tij, Tanian.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë