Një dashuri nga e shkuara - Episodi 132

Amparo bie dakord t’i dërgojë klientët e saj në agjencinë e re të udhëtimeve që Patrisio dhe Sonia do të hapin, por me kusht që Rohelio të mos marrë vesh asgjë. Nga dashuria që Alehandro ndien për Paulën, ai fillon ta kërkojë, por ajo nuk mund ta harrojë faktin që ai fjeti me ish-gruan e tij. Marisoli është duke biseduar me Fabion në çastin që mbërrin Berenise, e cila e njeh menjëherë si një nga përdhunuesit e saj.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë