Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 133

Rohelio i kërkon Alehandros t’i japë Tanias një shumë të konsiderueshme parash për faktin që ajo ishte viktimë kur po udhëtonte me Eduardon. Paula përpiqet ta bëjë mamanë e saj të arsyetojë dhe të kuptojë se një pjesë e pasurisë së z. Feliks i përket edhe Berenises. Psikologu paralajmëron Patrision për rreziqet që do të hasë ngaqë është martuar me një femër me të cilin ndan të njëjtin fiksim, por ai vendosë ta lërë terapinë.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë