Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 134

Paula tronditet kur dëgjon Tanian të pranojë se ajo dhe Marisoli planifikuan përdhunimin e Berenises për t’i dhënë një mësim asaj. Maurisio i kërkon të atit t’i japë mamasë së tij, Eleonorës, një pagesë mujore dhe të pranojë përgjegjësinë e tij për vdekjen e Rosios. Danieli bie dakord të udhëtojë me gjyshen e tij, Karolinën, për të shpërndarë hirin e z. Feliks, siç kishte kërkuar vetë ai.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë