Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 135

Sonia dorëzohet sërish dhe bie në krahët e Rohelios. Rohelio mbërrin në çastin kur Kristina përballet me Marisolin për përdhunimin ndaj Berenises. Megjithatë, ai nuk pranon ta besojë se vajza e tij, Tania, ka qenë e aftë të planifikojë një krim të tillë. Hulio i premton Berenises se do ta ndihmojë në mënyrë që Tania, Marisoli dhe përdhunuesit të vihen para drejtësisë. Eleonora vë në zbatim planin e saj, që është të sëmurë dr. Martinin.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë