Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 136

Tania i thotë me plot gojën babait të vet se e urren që ajo është si ai dhe po ndjek gjurmët e tij. Martini kupton planin e Eleonorës që ta helmojë atë dhe ikën nga shtëpia, por ajo porosit djalin e tyre Maurisio që të ndjekë të atin për të zbuluar identitetin e të dashurës së tij të re. Salvadori dhe Beatrizi çojnë Hulion në spital pa e ditur gjendjen e tij të rëndë.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë