Një dashuri nga e shkuara - Episodi 137

Rohelio merr situatën në dorë për të pasur në kontroll si Sonian dhe Amparon pasi merr vesh se kjo e fundit po e tradhton. Salvadori dhe Beatrizi dëshpërohen shumë kur mësojnë se duhet të gjejnë një dhurues zemre për djalin e tyre, Hulion. Prindërit e Marisolit kthehen në qytet dhe ky është rasti që ajo të vërë në zbatim planin e saj për t’i vrarë dhe për të trashëguar pasurinë e madhe të familjes së saj.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë