Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 138

Çole nuk mbetet e kënaqur nga ato pak para që Amparo i ofron për fëmijën e Eduardos, pasi Alehandro paguan të gjitha shpenzimet që kanë të bëjnë me shtatzëninë e Mirnës. Sonia shkakton trazira në spital kur kërkon të takojë Hulion. Alehandro arrin të sqarohet me Paulën dhe të pajtohen.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë