Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 139

Kur Hulio beson se shumë shpejt do të vdesë, Alehandro e inkurajon që të luftojë. Mjeku i thotë Salvadorit dhe Beatrizit se fëmija që ajo pret mund të ketë Sindromën Down. Ndërsa Danieli i kërkon Maurisios që të mos përdorë situatën në shtëpinë e tij si justifikim për t’u droguar, Eleonora vendos të helmojë dr. Martinin.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë