Një dashuri nga e shkuara - Episodi 141

Pasi Martini kishte pirë dy gota nga pija që Eleonora kishte helmuar më parë, Rohelio i telefonon për t’i thënë se fjeti me gruan e tij. Danieli këshillon mamanë e vet që të martohet fshehurazi me Alehandron, në mënyrë që asgjë të mos e pengojë dashurinë e tyre. Edgari i kërkon Amparos të shkojë në Zvicër me të dhe se mund të kthehet kur nipi i saj të lindë.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë