Një dashuri nga e shkuara - Episodi 143

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe i kërkon që ta falë. Berenise i kërkon mamasë së saj të jetë e sinqertë me veten, të kuptojë nëse ka frikë se mos humbet dashurinë e Hose Luisit apo se mos mbetet vetëm. Rohelio nuk pranon t’i japë para Tanias, por i ofron një vend pune në agjencinë e tij, ndërkohë që Marisoli i jep një shumë parash asaj si pjesë e planit për ta bërë fajtore për vrasjen e prindërve të saj.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë