Një dashuri nga e shkuara - Episodi 144

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë që ajo vetë e përkrahu kur ai ushtroi dhunë mbi Paulën dhe Danielin. Mirna ballafaqohet me mamanë e saj ambicioze dhe ia bën të qartë se fëmija e saj nuk është për t’u shitur, ndërkohë që Alehandro kërkon Amparon për ta ndaluar që të blejë fëmijën e Mirnës.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë