Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 146

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar për shkak se zemra e Hulios sa po vjen e po bëhet edhe më e dobët dhe mundësitë për të bërë transplant janë shumë të pakta për kohën që i ka mbetur. Përfundimisht, Sonia vendos të vërtetojë se sa e madhe është dashuria që ajo ndien për djalin e saj, Hulion, dhe vetëvritet në mënyrë që zemrën e saj t’ia dhurojnë atij.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë