Një dashuri nga e shkuara - Episodi 147

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të tij se zjarrin shtëpisë së tyre të vjetër ia kishte vënë ajo, në mënyrë që të fillonin një jetë të re. Patrisio organizon varrimin e Sonias, ndërkohë që Hulio dëshiron të mësojë identitetin e dhuruesit që i shpëtoi jetën. Marisoli e zë ngushtë Tanian deri në atë pikë sa kjo e fundit bie dakord që të vrasë prindërit e pasur të trashëgimtares.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë