Një dashuri nga e shkuara - Episodi 148

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i dhuroi zemrën atij. Rohelio urdhëron Erneston që të shkatërrojë Amparon, e cila ishte përgjegjëse për aksidentin e tij. Në gjendje të dëshpëruar, Tania i kërkon ndihmë gjyshes së saj dhe Danielit, por vetëm Paula i përgjigjet kërkesës së saj duke pohuar se do ta shtrojë me kënaqësi në një klinikë.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë