Një dashuri nga e shkuara - Episodi 149

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. Maurisio i thotë mamasë së tij se do të largohet pas varrimit të të atit, pasi nuk dëshiron që ajo ta shkatërrojë, siç bëri me motrën e tij, Rosio, dhe babanë e tij. Rohelio e quan djalin e tij, Danielin, tradhëtar për shkak se po punon sërish për Alehandron.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë