Një dashuri nga e shkuara - Episodi 150

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i tij i vetëm, do të rritet nga vetë ajo dhe nën mbrojtjen e tij. Marisoli viziton Tanian në burg për ta falënderuar për ndihmën e saj të çmuar. Kur Alehandro mbërrin në vendin ku Rohelio torturon Paulën, ai i rrëfen se vrasjen e Eduardos e kishte urdhëruar ai vetë. Para se Rohelio të shkrepë armën, humbet arsyen. Eleonora përfundon në çmendinë, ndërsa Marisoli me Fabion vdesin në një aksident automobilistik.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë