Hulio i kërkon Berenises që t’i japë një mundësi dashurisë ...më shumë

Sonia i thotë Amparos se është e pamundur ta heqin ...më shumë

Rohelio arrin ta bindë Sonian se gjoja ai e do ...më shumë

Pasi Danieli i rrëfen Hulios se ç‘ndodhi midis tij dhe ...më shumë

Më në fund, Marisoli arrin ta joshë Danielin, por ai ...më shumë

Tania dhe Marisoli shfrytëzojnë zemërimin e Danielit për të folur ...më shumë

Pas aksidentit me makinë, Sonia bie në koma edhe pse ...më shumë

Rohelio porosit Erneston, shokun e tij që vret me pagesë, ...më shumë

Rohelio nuk pranon t’ia shesë Patrisios aksionet e tij. Danieli ...më shumë

Berenise gjen forcë për të shkuar në rajonin e policisë ...më shumë

Në mënyrë që babai i tyre të mos marrë vesh ...më shumë

Dr. Martini s’e fsheh dot emocionin që ndien kur sheh ...më shumë

Paula përpiqet shumë ta qetësojë Berenisen pasi e reja takon ...më shumë

Hose Luisi i premton Kristinës se do ta dojë dhe ...më shumë

Kristina i kërkon vajzës së saj, Berenises, që ta kuptojë ...më shumë

Kristina pranon të lërë Patrision dhe të lidhet me Hose ...më shumë

Karolina paralajmëron vajzën e saj, Sonian, se do ta paguajë ...më shumë

Patrisio debaton ashpër me Sonian për fotot e tij me ...më shumë

Alehandro dhe Paula marrin vesh nëpërmjet Danielit se Amparo dhe ...më shumë

Paula dhe Kristina zbulojnë si Rohelio tradhtoi Patrision duke blerë ...më shumë