Paula nuk e beson kur merr vesh se Rohelio ka ...më shumë

Tania i kërkon Alehandros një makinë dhe një pagesë mujore ...më shumë

Kur Amparo shkon në spital që të bisedojë me Tanian, ...më shumë

Paula nuk pranon ta falë Sonian që e tradhtoi me ...më shumë

Paula arrin të bisedojë qetësisht me Tanian dhe i bën ...më shumë

Z. Feliks i kërkon nuses së djalit të tij, Kristinës, ...më shumë

Pasi mëson nëpërmjet Hulios se Tania është shtatzënë dhe edhe ...më shumë

Eduardo bisedon me Paulën në bisedë e sipër ajo e ...më shumë

Alehandro arrin ta bindë Paulën që të martohen bashkë pasi ...më shumë

Alehandro dyshon se fëmija është i Eduardos dhe i kërkon ...më shumë

Feliksi i thotë të birit, Patrisios, se sapo të marrë ...më shumë

Rohelio mëson nga vetë Tania se tentativa e saj për ...më shumë

Paula e mirëpret me kënaqësi të madhe Alehandron në shtëpinë ...më shumë

Për hir të së vërtetës, Beatrizi ballafaqohet me Sonian. Në ...më shumë

Paula i jep ndihmën e parë Tanias, pasi e gjen ...më shumë

Martini shqetësohet kur Paula i kërkon përgjigjet e analizave të ...më shumë

Pasi mendohet mirë për veprimet e Tanias, Paula vendos se ...më shumë

Danieli sulmohet fizikisht nga i ati kur djaloshi i kërkon ...më shumë

Paula e pranon para Tanias dhe Danielit se është e ...më shumë

Sonia do të mësojë se ç’është vetmia kur humbet jo ...më shumë