Tania i thotë së ëmës dashuron Alehandron dhe jo Eduardon. ...më shumë

Sonia, Kristina dhe Paula kalojnë një mbrëmje vajzash. Eduardo i ...më shumë

Paula e mirëpret me kënaqësi të madhe Alehandron në shtëpinë ...më shumë

Asnjë nga përpjekjet e Eleonorës që t’i afrohet vajzës së ...më shumë

Hulio bie dakord të takohet me Sonian dhe, në bisedë ...më shumë

Tania vë në zbatim pjesën e dytë të planit të ...më shumë

Z. Feliks bie dakord me planin e Karolinës për të ...më shumë

Psikiatri që trajton Eleonorën sugjeron që t’i raportojnë veprimet e ...më shumë

Martini i beson Rohelios disa gjëra nga jeta e tij ...më shumë

Detektivi privat që Salvadori ka pajtuar e informon atë për ...më shumë

Kur Beatrizi mëson se Sonia e ka gënjyer, ajo e ...më shumë

Sonia i kërkon falje Salvadorit për sjelljen e saj në ...më shumë

Rohelio merr ilaçet që do t’ia japë vjehrrës së tij. ...më shumë

Nga dëshpërimi për të mbajtur të fshehtë të vërtetën, Sonia ...më shumë

Karolina e këshillon Paulën që t’i japë një mundësi Alehandros, ...më shumë

Paula ballafaqohet me Tanian. Kristina fillon të shqetësohet se mos ...më shumë

Këmbëngulja e Karolinës e bën Paulën që të dyshojë për ...më shumë

Paula mërzitet kur Alehandro i thotë se Tania përdor drogë. ...më shumë

Salvadori nuk pret për të gjetur djalin e tij, kështu ...më shumë

Tania arrin të luaje rolin e viktimës në sytë e ...më shumë