Eduardo është në gjendje të dehur kur akuzon të atin ...më shumë

Ilaçi që Eleonora i jep së bijës, Rosios, i shkakton ...më shumë

Tania përpiqet të joshë Alehandron, por ai i tregon vendin. ...më shumë

Pasi kap mat tezen me babanë e saj, Tania përpiqet ...më shumë

Kur Martini nuk pranon ta çojë Karolinën në një spital ...më shumë

Sonia vazhdon me manipulimet e saj për ta ndarë Beatrizin ...më shumë

Paula gjen kurajë dhe e dëbon Rohelion nga shtëpia, të ...më shumë

Amparo kërcënon Rohelion kur mëson se ai ka guxuar të ...më shumë

Rohelio shkon në kompaninë e Alehandros dhe qëllon me grushte ...më shumë

Patrisio dhe Kristina zihen në dhomën e tyre të gjumit ...më shumë