Irfani vjen në dasmën e Hajdar Efesë. A do të ...më shumë

Jëlldëzi shikon Majën, Farjallënë dhe Asllënë së bashku në pastiçeri ...më shumë

Farjallë takohet me Majën vetëm për vetëm. Për çfarë do ...më shumë

Suja merr lajmin e pranimit në universitetin e muzikës në ...më shumë

Midis hotelit “Jëlldëzllë” dhe detit vendosin një barrierë. Policia vjen ...më shumë

Evreni përballet me Farjallënë dhe i komunikon këtij të fundit, ...më shumë

Evreni dhe Gozde bëjnë celebrimin për hir të dokumenteve. Maja ...më shumë

Bora i propozon Majës të lidhet me të. A do ...më shumë

Ateshi fillon të dyshojë për babanë e tij dhe nis ...më shumë

Jëlldëzi shkon te Mehparja, por pas saj shkon edhe Evreni. ...më shumë

Gozde qan kur shikon dhuratat që Evreni i ka blerë ...më shumë

Evreni kërcënon Lalen. Farjallë shkon t’i bëjë një surprizë Jëlldëzit, ...më shumë

Asllëja dhe Maja gjenden para njëra tjetrës. Çfarë do të ...më shumë

Çfarë do të bëjë Jëlldëzi kur të mësojë që Farjallë ...më shumë

Qëndrimi heshtur i Farjallësë i bën kureshtarë të gjithë, por ...më shumë

Gozde del nga spitali dhe Evreni fillon të sillet ndryshe ...më shumë

Hajdar Efe kërcënon me armë Borën. Asllë mëson të vërtetën ...më shumë

Farjallë dhe Jëlldëzi darkojnë së bashku. Hajdari shkon të marrë ...më shumë

Asllëja shkon të flasë me Stavrosin, por e e gjen ...më shumë

Familja Ergyven e boshatis shtëpinë dhe shpërngulet në hotel. Asllë ...më shumë