Një histori nga Bodrumi - Episodi 102-103

Midis hotelit “Jëlldëzllë” dhe detit vendosin një barrierë. Policia vjen në hotel të kërkojë Borën. Gozde i ofron ndihmë këtij të fundit, por a do ta pranojë ai ndihmën? Hajdari shpreh dëshirën e tij për t’u martuar me Yzymin. Suja ndihet e dëshpëruar për punën e saj të re në piceri. Për çfarë do të bisedojë Lali me Asllënë?

Të gjithë episodet e "Një histori nga Bodrumi"

Irfani vjen në dasmën e Hajdar Efesë. A do të ...më shumë

Jëlldëzi shikon Majën, Farjallënë dhe Asllënë së bashku në pastiçeri ...më shumë

Farjallë takohet me Majën vetëm për vetëm. Për çfarë do ...më shumë

Suja merr lajmin e pranimit në universitetin e muzikës në ...më shumë

Midis hotelit “Jëlldëzllë” dhe detit vendosin një barrierë. Policia vjen ...më shumë

Evreni përballet me Farjallënë dhe i komunikon këtij të fundit, ...më shumë

Evreni dhe Gozde bëjnë celebrimin për hir të dokumenteve. Maja ...më shumë

Bora i propozon Majës të lidhet me të. A do ...më shumë