Një histori nga Bodrumi - EPISODI 104-105-106

Suja merr lajmin e pranimit në universitetin e muzikës në Londër. Yzymi dhe Ateshi mësojnë se Hajdari është shumë sëmurë. Bora kërcënon Evrenin me armë. Bora vendos ta marrë Evrenin  me dhunë. Nën presionin e vazhdueshëm, Evreni firmos të divorcohet nga Gozde. Të gjithë mërziten për sëmundjen e Hajdar Efesë.Yzymi shpreh dashurinë që ka për Hajdar Efenë. Bora shkon në shtëpinë e Gozdes. Farjallë fton Majën për të darkuar së bashku.Evrenin e fusin në konteinerin e një anijeje mallrash.

Të gjithë episodet e "Një histori nga Bodrumi"

Irfani vjen në dasmën e Hajdar Efesë. A do të ...më shumë

Jëlldëzi shikon Majën, Farjallënë dhe Asllënë së bashku në pastiçeri ...më shumë

Farjallë takohet me Majën vetëm për vetëm. Për çfarë do ...më shumë

Suja merr lajmin e pranimit në universitetin e muzikës në ...më shumë

Midis hotelit “Jëlldëzllë” dhe detit vendosin një barrierë. Policia vjen ...më shumë

Evreni përballet me Farjallënë dhe i komunikon këtij të fundit, ...më shumë

Evreni dhe Gozde bëjnë celebrimin për hir të dokumenteve. Maja ...më shumë

Bora i propozon Majës të lidhet me të. A do ...më shumë