Një histori nga Bodrumi - EPISODI 107-108

Farjallë takohet me Majën vetëm për vetëm. Për çfarë do të bisedojnë ata? Bora vendos të darkojë po ashtu me Majën dhe i shpreh asaj ndjenjat e tij. Hajdari i propozon Yzymit për martesë, por diçka ndodh që ndryshon gjithçka.
Su shikon një makth që e shqetëson. Kelebeku i punon një rreng Yzymit duke u bërë si fantazmë. Farjallë telefonon i tregon djalit të Hajdarit për sëmundjen e tij. Si do t’i përgjigjet Yzymi propozimit të Hajdarit?

Të gjithë episodet e "Një histori nga Bodrumi"

Irfani vjen në dasmën e Hajdar Efesë. A do të ...më shumë

Jëlldëzi shikon Majën, Farjallënë dhe Asllënë së bashku në pastiçeri ...më shumë

Farjallë takohet me Majën vetëm për vetëm. Për çfarë do ...më shumë

Suja merr lajmin e pranimit në universitetin e muzikës në ...më shumë

Midis hotelit “Jëlldëzllë” dhe detit vendosin një barrierë. Policia vjen ...më shumë

Evreni përballet me Farjallënë dhe i komunikon këtij të fundit, ...më shumë

Evreni dhe Gozde bëjnë celebrimin për hir të dokumenteve. Maja ...më shumë

Bora i propozon Majës të lidhet me të. A do ...më shumë