Një histori nga Bodrumi - EPISODI 109-110-111

Jëlldëzi shikon Majën, Farjallënë dhe Asllënë së bashku në pastiçeri dhe ndihet keq. Si do të jetë reagimi i saj? Suja dhe Ateshi vihen në kërkim të babait të tyre. Gozde mëson për largimin e Evrenit. Bora i tregon Farjallësë dosjen e fshehtë të Evrenit.
Jëlldëzi vendos t’i shkojë Majës në shtëpi. Ateshi mëson se babai i tij është larguar. Kelebeku shkon te Suja, por sheh fletën e pranimit të saj në universitetin e muzikës. Jëlldëzi i kërkon Farjallësë që të ndahen.
Suja shikon sërish një makth me babanë e saj. Farjallë mëson nga djali i Hajdarit arsyen e largimit të tij nga i ati. Gozde futet fshehurazi në zyrën e Borës. Të gjithë përgatiten për dasmë.

Të gjithë episodet e "Një histori nga Bodrumi"

Irfani vjen në dasmën e Hajdar Efesë. A do të ...më shumë

Jëlldëzi shikon Majën, Farjallënë dhe Asllënë së bashku në pastiçeri ...më shumë

Farjallë takohet me Majën vetëm për vetëm. Për çfarë do ...më shumë

Suja merr lajmin e pranimit në universitetin e muzikës në ...më shumë

Midis hotelit “Jëlldëzllë” dhe detit vendosin një barrierë. Policia vjen ...më shumë

Evreni përballet me Farjallënë dhe i komunikon këtij të fundit, ...më shumë

Evreni dhe Gozde bëjnë celebrimin për hir të dokumenteve. Maja ...më shumë

Bora i propozon Majës të lidhet me të. A do ...më shumë