Një histori nga Bodrumi - EPISODI 112-113

Irfani vjen në dasmën e Hajdar Efesë. A do të ketë ai guxim ta takojë babanë e tij? Në dasëm vjen Evreni dhe i drejtohet Borës që ta vrasë, por papritur godet Farjallënë. Cili do të jetë fati i tij? Evreni niset të arratiset për në Kos.Ateshi gjen Evrenin dhe i thotë të dorëzohet, por ai e kërcënon se do të vrasë veten. Policia do të arrijë të arrestojë Evrenin. Farjallë është midis jetës dhe vdekjes.

Të gjithë episodet e "Një histori nga Bodrumi"

Irfani vjen në dasmën e Hajdar Efesë. A do të ...më shumë

Jëlldëzi shikon Majën, Farjallënë dhe Asllënë së bashku në pastiçeri ...më shumë

Farjallë takohet me Majën vetëm për vetëm. Për çfarë do ...më shumë

Suja merr lajmin e pranimit në universitetin e muzikës në ...më shumë

Midis hotelit “Jëlldëzllë” dhe detit vendosin një barrierë. Policia vjen ...më shumë

Evreni përballet me Farjallënë dhe i komunikon këtij të fundit, ...më shumë

Evreni dhe Gozde bëjnë celebrimin për hir të dokumenteve. Maja ...më shumë

Bora i propozon Majës të lidhet me të. A do ...më shumë