Një histori nga Bodrumi - EPISODI 94-95-96

Bora i propozon Majës të lidhet me të. A do të pranojë ajo? A do të arrijë Ateshi dhe Kelebeku ta shpëtojnë Evrenin? Pasi Suja debaton ashpër me Gozden, asaj i bie të fikët. Jëlldëzi mëson sekretin e Gozdes. Gozde kërcënon Borën se nuk do të firmosë dokumentet. Bora shkon në shtëpinë ku qëndronte Evreni. Jëlldëzi mëson për udhëtimin e Farjallës me Majën dhe Asllën. Ndërkohë që Evreni dhe Gozde debatojnë për humbjen e fëmijës së tyre, Lali i dëgjon ata.Evreni mban Lalin të izoluar në një shtëpi. Evreni dëshiron t’i bëjë një surprizë Gozdes. Marrëdhënia mes gjithë të rinjve tanimë është prishur. Jëlldëzi qan e dëshpëruar pas bisedës së saj me Asllënë.

Të gjithë episodet e "Një histori nga Bodrumi"

Irfani vjen në dasmën e Hajdar Efesë. A do të ...më shumë

Jëlldëzi shikon Majën, Farjallënë dhe Asllënë së bashku në pastiçeri ...më shumë

Farjallë takohet me Majën vetëm për vetëm. Për çfarë do ...më shumë

Suja merr lajmin e pranimit në universitetin e muzikës në ...më shumë

Midis hotelit “Jëlldëzllë” dhe detit vendosin një barrierë. Policia vjen ...më shumë

Evreni përballet me Farjallënë dhe i komunikon këtij të fundit, ...më shumë

Evreni dhe Gozde bëjnë celebrimin për hir të dokumenteve. Maja ...më shumë

Bora i propozon Majës të lidhet me të. A do ...më shumë