Një histori nga Bodrumi - EPISODI 97-98

Evreni dhe Gozde bëjnë celebrimin për hir të dokumenteve. Maja merr një shtëpi me qira. Asllë vendos të shtyjë pushimet e saj me Farjallënë dhe Majën. A do ta tradhtojë sërish Gozde të vëllanë? Gozde firmos dokumentet e kalimit të aksioneve në emrin e saj. Evreni kthehet sërish në rolin e tij si pasanik. A do të pajtohen të rinjtë? Farjallë merr lajmin se gjykata ka vendosur sërish t’i marrë hotelin. Pas tradhtisë së të motrës, Bora pëson një tragjedi tjetër. Nëna e tij ndërron jetë.

Të gjithë episodet e "Një histori nga Bodrumi"

Irfani vjen në dasmën e Hajdar Efesë. A do të ...më shumë

Jëlldëzi shikon Majën, Farjallënë dhe Asllënë së bashku në pastiçeri ...më shumë

Farjallë takohet me Majën vetëm për vetëm. Për çfarë do ...më shumë

Suja merr lajmin e pranimit në universitetin e muzikës në ...më shumë

Midis hotelit “Jëlldëzllë” dhe detit vendosin një barrierë. Policia vjen ...më shumë

Evreni përballet me Farjallënë dhe i komunikon këtij të fundit, ...më shumë

Evreni dhe Gozde bëjnë celebrimin për hir të dokumenteve. Maja ...më shumë

Bora i propozon Majës të lidhet me të. A do ...më shumë