Një histori nga Bodrumi - EPISODI 99-100-101

Evreni përballet me Farjallënë dhe i komunikon këtij të fundit, se tashmë pronari i hotelit është ai. Bora mendon për organizimin e ceremonisë mortore të nënës së tij. Kelebeku i kujton Susë të kaluarën me Xhenkun dhe vajza nuk heziton t’i kërkojë ndarjen. Ateshi, Kelebeku dhe Asllëja thurin një plan, që të tre së bashku të shkojnë për t’u pajtuar me Sunë. Evreni kërkon që të kapë Boran dhe t’ia dorëzojë policisë për shkak të dosjes së Amerikës, por ky i fundit arrin që t’ia hedhë paq. Farjallë dhe Jëlldëzi vendosin të strehojnë Boran në hotelin e tyre. Suja e fal Kelebekun, por edhe Asllë pajtohet me Ateshin. Su dhe Atesh mësojnë se Gozde ka abortuar foshnjën që kishte me Evrenin. A do ta falin ata të atin? Bora organizon ceremoninë mortore të nënës së tij, por një lojë e dyfishtë do të çorientojë policinë.

Të gjithë episodet e "Një histori nga Bodrumi"

Irfani vjen në dasmën e Hajdar Efesë. A do të ...më shumë

Jëlldëzi shikon Majën, Farjallënë dhe Asllënë së bashku në pastiçeri ...më shumë

Farjallë takohet me Majën vetëm për vetëm. Për çfarë do ...më shumë

Suja merr lajmin e pranimit në universitetin e muzikës në ...më shumë

Midis hotelit “Jëlldëzllë” dhe detit vendosin një barrierë. Policia vjen ...më shumë

Evreni përballet me Farjallënë dhe i komunikon këtij të fundit, ...më shumë

Evreni dhe Gozde bëjnë celebrimin për hir të dokumenteve. Maja ...më shumë

Bora i propozon Majës të lidhet me të. A do ...më shumë