Barani vdes tragjikisht gjatë transportimit për në spital. Çfarë akti ...më shumë

Grabitësit lënë në shtëpinë e Dujgusë fotografinë e Baranit të ...më shumë

Barani vret Kemalin dhe kështu hakmerret për çka i bërë ...më shumë

Havini dhe Dujguja rregullojnë marrëdhënien mes tyre. Seleni i tregon ...më shumë

Dujguja kërkon largimin e menjëhershëm të Havinit nga shtëpia e ...më shumë

Dujguja tenton vetëvrasjen për shkak të situatës në të cilën ...më shumë

Barani porosit vrasjen e Kemalit, por ndalohet nga Semihu. Cili ...më shumë

Përpjekjet e mjekësve janë të shumta, por sa dobi do ...më shumë

Barani rastis Kemalin pranë shtëpisë së Dujgusë. A do të ...më shumë

Dujguja kryen operacionin, por gjërat nuk shkojnë si duhet. Barani ...më shumë

Një tjetër përplasje fizike ndodh në lokalin e Lales, por ...më shumë

Tarëku refuzon të martohet me Aishen për hir të lumturisë ...më shumë

Kemali vendos të hakmerret ndaj Baranit duke i treguar Havinit ...më shumë

Seleni shkon në një klub nate dhe përballet me Semihun ...më shumë

Kemali futet fshehurazi në shtëpinë e Dujgusë. Cili është qëllimi ...më shumë

Havini nuk pranon të kthehet te Barani pavarësisht këmbënguljes së ...më shumë

Havini kthehet në shtëpinë e të atit. Kemali pret Baranin ...më shumë

Kemali merr Dujgunë dhe fëmijët e largohen nga qyteti, ndërkohë ...më shumë

Si do të shkojë përballja mes Tarëkut dhe Hamdiut? Haruni ...më shumë

Kumruja i thotë Havinit se ajo dhe foshnja e saj ...më shumë