Një natë qershori - Episodi 48

Teksa misteri i zhdukjes së Uralit sa vjen e shtohet, policia merr në pyetje vajzën që e shoqëronte atë. Pasi përballet me zemërimin e babait të Havinit, Barani celebrohet me vajzën që dashuron. Në kompaninë e Ajdinëve situata tensionohet, kur Semihu sheh Xhemalin në vendin e tij.

Të gjithë episodet e "Një natë qershori"

Kumru zbulon marrëdhënien sekrete të Ninës me Semihun. Çfarë do ...më shumë

Haruni shkon në shtëpinë e Kumrusë. Çfarë premtimi do t’i ...më shumë

Havini i tregon Baranit të vërtetën në lidhje me Ahmetin ...më shumë

Gjendja shëndetësore e foshnjës së Havinit dhe Baranit tashmë po ...më shumë

Lale takohet përsëri me përdhunuesin e saj, ortakun e ardhshëm ...më shumë

Barani kërcënon se do t’i vërë zjarrin spitalit nëse nuk ...më shumë

Nina vendos të largohet dhe të braktisë të atin. Çfarë ...më shumë

Haruni zbulon se vajza e tij është martuar me një ...më shumë